Van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie is gecertificeerd als BORG Technisch beveiligingsbedrijf.

Om te waarborgen dat wij u de beste kwaliteit blijven leveren, worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold op het gebied van de laatste regelgeving en technische kennis.

De inbraaksignaleringssystemen  worden onder certificaat gebouwd. Voorafgaand aan de aanleg van een beveiligingssysteem wordt een Programma van Eisen (PvE) ter goedkeuring voor de aangeboden beveiligingsmaatregelen aangeboden aan de gebruiker.

Ook bestaande installaties zijn over te nemen voor wat betreft het onderhoud en het certificeringstraject. Per situatie zal er bekeken worden of de bestaande installatie voldoet aan de geldende eisen en regelgeving.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen ontzorgen wij u in het totale traject van beveiliging, van opname tot oplevering en aansluitende dienstverlening.

Graag maken wij u erop attent dat de meeste verzekeraars een aantrekkelijke korting op de verzeke­ringspremies geven voor de bezitters van een BORG-Opleveringsbewijs.

Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen via info@van-limpt.nl of telefonisch via 023-5541400.