Concours Hippique 2017

In het derde weekend van juni, op 16, 17 en 18 juni, komt het Concours Hippique weer terug naar het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Het weekend staat als vanouds in het teken van de paardensport.

Maar er is meer;  Van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie bestaat 15 jaar en dat is voor Van Limpt reden om tijdens het Concours groots uit te pakken en het publiek te trakteren op een heuse Roofvogel vliegdemonstratie met onder andere uilen.

Hans van Limpt heeft destijds bij de oprichting van zijn beveiligingsbedrijf voor de uil gekozen in het bedrijfslogo. Logisch want de uil is een vogel met de meest geruisloze vlucht en natuurlijk een uitstekende jager bij nacht.

De spectaculaire vliegdemonstraties worden gegeven op  het hoofdveld voor de publiekstribune  op vrijdag om ± 15.30.uur, zaterdag om ± 15.30 uur en zondag om ± 15.00 uur.

Na de Roofvogelshow is er voor onze relaties gelegenheid om met een echte uil op de foto te gaan!

Er is een fotograaf aanwezig, de foto’s worden aangeboden door Van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie B.V. en voor iedereen die op de foto gaat is er een leuke attentie. 

Na het evenement kunnen de foto’s gratis worden gedownload op onze website www.van-limpt.nl.

Voor de kleinsten is er de “Van Limpt kleurwedstrijd”  met leuke prijzen en natuurlijk hebben wij aantrekkelijke acties om ons 15-jarig bestaan te vieren.

Het Concours Hippique is gratis toegankelijk en is een spektakel voor jong en oud met naast  paardensport uiteenlopende activiteiten, shows, optredens, workshops, een foodtruck festival, indianendorp voor kinderen en een streekmarkt.

Kortom een weekend dat bol staat van de activiteiten, waarvoor wij u van harte uitnodigen.

Het programma en meer informatie vindt u op http://www.concourshaarlemmermeer.nl/informatie/informatie-voor-bezoekers/programma en op onze Facebookpagina www.facebook.com/VanLimptBeveiliging